Groothandel kleding en mode accessoires

SMALL THINGS SHOULD BE NOTICED

Dutch English german

 C&S Designs, Groothandel / Importeur in Kleding en mode accessoires.   
    shawls en bijoux.   

Groei met ons mee.
De succesformule van C&S Designs is in 2004 opgericht door Candy en Steven en inmiddels hebben we drie ruim opgezette showrooms in Nederland  en twee in Duitsland waar detaillisten graag hun inkopen doen en daar zijn we trots op! Onze showrooms zijn ruim van opzet en u vind gemakkelijk uw weg. Gastvrijheid staat bij ons voorop in onze relatie tot onze klanten. Het streven is om u als klant een dusdanige service te bieden dat u zonder zorgen uw C&S collectie inkoopt waarmee u meer omzet genereert. Kom gerust eens kijken, onze vertegenwoordigers en de koffie staan altijd voor u klaar.

Collectie.
C&S Designs gaat steeds weer de uitdaging aan om de beste en mooiste collectie aan u te presenteren. In contact staan met en luisteren naar onze klanten spelen in het samenstellen van onze collectie een belangrijke rol. Dit vullen wij aan met onze ruime ervaring in sieraden en mode accessoires. Ons succes komt voort uit het combineren van kwaliteit tegen een scherpe prijs. De merken die wij voeren hebben elk hun eigen doelgroep en zo kunt u met de collectie van C&S Designs uw klanten altijd tevreden stellen. Bij grotere afnamen kunt u uw eigen collectie onder private label samenstellen en in de markt zetten.

 cs_paris

C&S Paris: tijdloze Kleding bijoux,en shawls, kwalitatief dure uitstraling en toch betaalbaar.

  alt=

David & Alex: Kleding bijoux,  en shawls, altijd passend bij de mode van het moment.

 

Small things matters most.
C&S Designs denkt actief mee in uw Visual Merchandise.Tassen, shawls, riemen en bijoux blijken belangrijke accessoires die uw klanten zullen waarderen en die u meer omzet geven. De combinatie van uw VM talent en de producten van C&S Designs maakt het verschil tussen goed en perfect!

Op onze site vind u slechts een greep uit onze collectie.